Parc d'Atraccions del Tibidabo

El Parc d’Atraccions del Tibidabo estrena un espectacle de por, protagonitzat per personatges de l’atracció de terror Hotel Krüeger. Igual que la resta d’instal·lacions interiors, l’hotel està tancat per garantir les mesures de seguretat pel coronavirus. Ara, però, els seus actors i actius surten a l’exterior.

“La nit de les ànimes” es podrà veure a l’aire lliure cada vespre a les 21 h, des d’aquest dimecres 19 d’agost i fins al dia 30. L’espectacle que es farà a la plaça dels Somnis explica “les històries més ocultes i terrorífiques que passen al Tibidabo quan tanca les portes”. Hi participen nou actors que interpreten 23 personatges.

Segons el parc, l’Hotel Krüeger és “un dels pocs espectacles teatrals de terror que existeixen a l’àmbit internacional”. A més, tant la creació com la producció dels personatges està feta de manera artesanal.

Al juliol, el Tibidabo va passar dues setmanes tancat per les noves mesures imposades per la Generalitat per evitar brots de covid-19. Des que va reobrir, el 2 d’agost, ha acollit una mitjana de 1.600 visitants al dia. Per garantir la seguretat de tots els visitants, el parc assegura que “ha adaptat tots els seus serveis”. Per garantir l’aforament, cal comprar entrades anticipades.