El col·lectiu Meridiana Resisteix ha tornat a fer efectiu un altre tall de l’avinguda, el tercer sense l’autorització del Departament d’Interior. Els Mossos d’Esquadra han desplegat un dispositiu semblant al de les nits anteriors, amb diverses unitats de la brigada antidisturbis. Tot i això, i amb desenes de concentrats, no han evitat que ocupessin aquesta artèria principal d’accés a la ciutat.

El tall ha durat poc més de mitja hora perquè els agents els han desallotjat. La intervenció dels Mossos ha estat ràpida, i en qüestió de pocs minuts han escombrat els participants i s’ha tornat a reobrir el trànsit de l’avinguda. Els vehicles no poden circular pel passeig de Fabra i Puig.

Interior prohibeix els talls a la Meridiana

Des d’aquest dissabte, 12 de febrer, els talls diaris de Meridiana Resisteix no tenen l’autorització del Departament d’Interior. La ubicació on ha proposat Interior traslladar la protesta és la plaça que connecta amb el passeig de Fabra i Puig, davant de l’estació de Renfe. El col·lectiu independentista no accepta la prohibició ni està a favor de la nova ubicació. Precisament, el primer dia sense permís, gairebé un miler de persones van sumar-se a l’acció, entre elles, Laura Borràs, presidenta del Parlament. L’endemà, es va poder repetir el tall, però amb menys manifestants, només un centenar.