Meridiana Resisteix ha tornat a tallar l’avinguda aquest diumenge al vespre, a les 20 h, tot i no tenir autorització per fer-ho. El col·lectiu independentista ja havia anunciat aquest diumenge al matí que ho tornaria a fer. Aquest vespre, però, són un centenar de persones les qui tallen aquesta via d’accés a la ciutat, lluny de prop del miler que s’hi van aplegar aquest dissabte.

Els Mossos d’Esquadra han desplegat una desena de furgones de la BRIMO però, els agents, no han intentat impedir l’acció dels manifestants i s’han limitat a informar els assistents que l’acte no estava autoritzat.

El col·lectiu independentista s’ha plantat davant la proposta del Departament d’Interior de traslladar la protesta a la plaça que connecta amb el passeig de Fabra i Puig, davant de l’estació de Renfe, i tampoc no accepta la prohibició d’Interior. Demanen “no normalitzar aquesta situació injusta“.

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) també ha anunciat que avui hi tornaria per estar “al costat de qui sense defallir defensa el mandat de l’1-O i fa costat als represaliats”.