(ACN) El Departament d’Interior ha deixat d’autoritzar els talls diaris de l’avinguda Meridiana i planteja una ubicació al costat per a les protestes, segons ha avançat ‘Nació Digital’ i han confirmat fonts del Govern a l’ACN. La resolució serà efectiva a partir de dissabte. Fonts d’Interior han apuntat que aquesta decisió s’ha pres per fer compatible el dret a la manifestació amb el dels veïns a no patir molèsties.

La ubicació que planteja Interior per traslladar la protesta és la plaça que connecta amb el passeig Fabra i Puig, davant de l’estació de Renfe. Meridiana resisteix va reprendre els talls a l’avinguda el passat 21 de desembre, després de fer-los durant un temps al passeig de Fabra i Puig.

Tres anys de protestes diàries

Els talls de la Meridiana, una de les principals entrades i sortides de Barcelona, es produeixen des de fa tres anys en protesta per la sentència del Suprem sobre l’1-O. Durant tot aquest temps, s’han produït moments de tensió durant els talls de trànsit, i també per les convocatòries que es feien de grups contraris a la protesta.