Canvi de transformador d'Endesa

Els veïns del carrer de les Camèlies i els seus entorns, al Baix Guinardó, ja tornen a tenir subministrament elèctric després dels talls de llum intermitents que han patit la darrera setmana. Una solució que no ha satisfet del tot els veïns perquè consideren que ha trigat molt en resoldre’s i temen que pugui tornar a produir-se. Endesa ha substituït el transformador elèctric, que era el motiu de l’avaria i, suposadament, no hauria de tornar a fallar.

Reunió de veïns per valorar la incidència

Per valorar els efectes d’aquesta incidència, els veïns han convocat una reunió aquest dijous al vespre, a les 20 h, en què també estava prevista l’assistència de representants del consell del districte d’Horta-Guinardó.

Els talls de llum intermitents han durat prop d’una setmana i, això, ha afectat la mobilitat d’alguns veïns, perquè els ascensors no funcionaven, i també que alguns aliments i medicaments que havien d’estar en fred s’han fet malbé.

Tot i que el problema es podria haver resolt de matinada, l’empresa ha preferit fer els treballs durant aquest matí per evitar causar molèsties als veïns. Així doncs, des de les 12.13 h d’aquest dijous els veïns tornen a tenir el subministrament elèctric a ple rendiment.