Matí d’obrir regals a Barcelona. Els Reis d’Orient ja han passat per les llars de la ciutat i les han deixat ben carregades d’obsequis. Anit, 5 de gener, unes 750.000 persones van sortir al carrer per rebre Ses Majestats. Una càlida rebuda, després de dos anys sense poder-ho fer amb normalitat per la covid, que s’ha traduït en moments de sorpresa i il·lusió per als infants de Barcelona.

Per a alguns, ni rastre de carbó…

Algunes famílies han fet arribar vídeos a la redacció de betevé dels més menuts de la casa obrint regals. L’emoció és indiscutible i a alguns el que més els ha sorprès és que els Reis d’Orient no els hagin deixat carbó. És el cas d’en Ventura i les seves germanes, la Clara i l’Olívia. “No li ha portat carbó, quin escàndol”, ha exhalat el germà gran.

“Què serà?”

D’entre tots els regals que han portat Ses Majestats, algunes joguines ja fa anys que les reparteixen, com el tradicional ‘¿Quién es quién?’. Amb altres joguets, alguns com la Mia han quedat ben embadalits. “Què és?”, ha preguntat, després d’obrir un regal que no s’esperava. I és que els Reis també han portat sorpreses que no estaven escrites a la carta.

Notícies dels Reis 2023