Patrulla dels Mossos a l'andana del metro

L’SME, el Sindicat de Mossos d’Esquadra, ha denunciat aquest dimecres que l’arribada de més de 300 agents a la Regió Policial Metropolitana de Barcelona no ha anat acompanyada d’una ampliació de recursos. En un comunicat, el sindicat apunta que no hi ha prou vehicles policials perquè els nous agents patrullin i tampoc no hi ha emissores de ràdio suficients per a tots.

L’endemà de l’acte de benvinguda als 384 mossos que s’incorporen a la plantilla de Barcelona, el l’SME ha alertat que no hi ha vehicles suficients. El sindicat apunta que si els agents surten a patrullar a peu tenen menys capacitat de reacció si es produeix un delicte a pocs carrers d’on es troben. També assenyalen que un altre resultat d’aquesta mancança són vehicles patrulla amb tres o quatre agents, en comptes de dos, com és habitual. Afegeixen que tampoc es pot proveir cada policia d’una emissora de ràdio per poder-se comunicar.

El sindicat ha fet arribar aquestes peticions amb un escrit al recentment nomenat director general de la Policia, Pere Ferrer.