Aquest serà un Nadal diferent al Port Vell de Barcelona. Del 5 de desembre al 5 de gener, la plaça del Portal de la Pau, a tocar del monument a Colom, s’omplirà de parades i activitats nadalenques en un nou mercat que ocuparà una superfície de 5.000 metres quadrats. L’estrella serà un enorme arbre de Nadal de 31 metres d’alçària que s’il·luminarà amb tecnologia LED. Serà el més gran mai vist al nostre país.

Les parades seran de fusta i amb garlandes a l’estil dels tradicionals mercats de Nadal europeus. S’hi vendran decoració, alimentació, artesania i regals. També hi haurà una zona gastronòmica i un escenari en què es programaran espectacles.

Un pessebre flotant davant la rambla de Mar

Un innovador pessebre surarà a la franja d’aigua de davant de la rambla de Mar, que just aquest 2019 celebra els 25 anys. Es tracta d’una estructura d’alumini i fil lluminós pensada perquè es pugui apreciar bé des de qualsevol perspectiva.

Un espectacle de llum a la façana de la seu del port

Cada nit, en un horari encara per concretar, la façana de la seu del Port de Barcelona s’il·luminarà amb un espectacle de llum i música. Més de 100.000 LED compondran la il·luminació de tota la zona del mercat.

S’espera un milió i mig de visitants

En el mes que durarà el mercat de Nadal s’espera que el visitin un milió i mig de persones. La iniciativa coincideix amb el 150è aniversari del Port de Barcelona, en el marc del qual s’han programat un ampli ventall d’activitats.