Els repartidors de Glovo s’han mobilitzat de nou després de l’atropellament mortal d’un treballador aquest dissabte a la nit. Aquesta vegada desenes de persones han fet la protesta davant una de les seus que té la companyia al carrer de Pujades per denunciar la precarietat laboral que asseguren que pateixen. El col·lectiu de “riders” denuncia que l’empresa els “obliga a autoexplotar-se” perquè com més repartiments facin més punts obtenen, i en conseqüència reben més serveis per fer des de l’aplicació.

Els manifestants han llençat ous a la façana de l’edifici i també han cremat una motxilla de Glovo i diverses rodes. En aquesta ocasió els Mossos d’Esquadra no han intervingut, però sí que ho han fet els Bombers, que han apagat els objectes calcinats. Hi ha hagut moments de tensió quan els Bombers han actuat i els manifestants ho volien impedir.

crema motxilla protesta glovo

El sindicat Riders x Drets ha anunciat durant la protesta que posaran una denúncia contra Glovo per incompliment de la normativa de riscos laborals.

Durant la protesta que es va fer al carrer de Pallars aquest diumenge, els Mossos d’Esquadra van haver d’intervenir custodiant les portes de la seu. Aleshores els manifestants també van llançar ous contra una de les façanes i van donar puntades de peu a la porta. El portaveu de Riders x Drets va manifestar que la tragèdia “es veia a venir” i que pot servir per “posar punt final” a la situació de precarietat del col·lectiu.

UGT demana a Inspecció de Treball que obri una investigació

UGT ha lamentat l’accident del repartidor que va morir en ser atropellat per un camió de les escombraries. El sindicat ha denunciat que els motoristes de Glovo “treballen en precari i sense cap mena de protecció”. És per això que han instat Inspecció de Treball que investigui l’accident laboral per depurar responsabilitats.