Un camió d’escombraries ha atropellat mortalment un repartidor d’una companyia de menjar a domicili que anava en bicicleta, aquest dissabte a dos quarts de dotze de la nit. Els fets han tingut lloc a la cruïlla del carrer de Balmes i la Gran Via de les Corts Catalanes. Es desconeixen les causes de l’atropellament i la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació. Amb aquesta ja són set les persones mortes aquest 2019 en accidents de trànsits a la ciutat.

repartidor-mort-atropellament-260619

Protesta a les portes de Glovo

Arran de la mort del ciclista, treballador de l’empresa de repartiment de menjar a domicili Glovo, ja hi ha hagut reaccions a les xarxes en què s’acusa l’empresa de sotmetre els seus empleats a unes condicions laborals precàries.

 

 

Protesta a Pallars per la mort del ciclista de Glovo

De fet, amb motiu d’aquesta tragèdia, desenes de repartidors en bicicletes i motos a domicili s’han concentrat davant de la seu de Glovo, al carrer de Pallars en protesta per com es veuen obligats a treballar. Tant la CUP Barcelona com els sindicats CCOO, IAC, CNT i Élite Taxi s’hi han solidaritzat.

Protesta Glovo

La protesta ha obligat a tallar el trànsit al carrer de Pallars: de fet, els repartidors han deixat les bicicletes enmig de la via i han cremat bosses de repartiment de Glovo com a protesta.

Protesta Glovo