escola la salle bonanova

(ACN) La Salle Bonanova de Barcelona ha concretat aquest dilluns que no té un miler d’alumnes confinats sinó 101. La responsable de comunicació del centre ha atribuït a un malentès el fet que l’informe de divendres passat del Departament d’Educació digués que eren un miler de confinats.

Ha explicat a Catalunya Ràdio que la xifra que es va donar correspon als alumnes que havien estat contacte d’un positiu i se’ls havia de generar la petició per fer-se una prova d’antígens. Ha insistit, però, que aquests alumnes no estan en quarantena. Ha afegit que, amb dades d’aquest diumenge, hi havia tres classes confinades, però lluny del miler que reflectia l’informe de la conselleria.

Cal recordar que, d’acord amb el protocol actual d’Educació, un alumne s’ha de confinar a casa si dona positiu o és contacte estret si no està vacunat.

Tanmateix, es confina tota una classe sencera si hi ha cinc o més casos de covid en aquell grup. Recordem que les dades sobre els casos positius a les escoles les reporten els centres escolars i es poden consultar a través del web Traçacovid.