Els Mossos d’Esquadra han detingut un home acusat de robar material fotogràfic valorat en 18.000 euros de l’interior d’un vehicle. Els fets van passar aquest dijous a les 15.30 h a l’avinguda del Litoral, al districte de Sant Martí. Segons ha pogut saber betevé, el sospitós es va acostar fins a un cotxe aparcat, va trencar una finestra i es va emportar tot el que hi havia dins. Bàsicament, material fotogràfic valorat en 18.000 euros.

El localitzen a Nou Barris gràcies a un GPS

Gràcies al dispositiu GPS que portava incorporat un dels aparells que es va endur, es va comprovar que l’home s’havia traslladat fins a Nou Barris, concretament a la via Favència. Quan els Mossos d’Esquadra van arribar, van parlar amb els clients d’un bar de la zona, que havien vist com un home, carregat de paquets, recollia les claus d’un pis que algú li havia llençat des d’un balcó. Els agents van localitzar els propietaris del pis i aquests els van facilitar l’entrada al domicili. Van assegurar que coneixien el sospitós, però no la seva activitat delictiva.

Els agents van detenir l’home, de 33 anys, acusat d’haver efectuat el robatori. El material fotogràfic ja ha estat retornat al propietari.