miniestadi barça sense passarel·la

Ja no hi ha rastre del pont de formigó que unia el Miniestadi amb el Palau Blaugrana pel carrer d’Arístides Maillol. El projecte d’enderrocament del Miniestadi ha entrat aquest mes de gener en la fase final amb els treballs per retirar la passarel·la. Les feines s’han fet en horari nocturn per evitar molèsties als veïns i per afectar el mínim el trànsit rodat. Durant dues nits seguides dues grues de grans dimensions mòbils i autopropulsades han procedit a hissar i retirar les seccions de la passarel·la.

La primera secció es va començar a retirar la nit del 13 al 14 de gener i la segona s’ha retirat la nit del 14 al 15, entre les 21.30 h i les 6.00 h. Per fer-ho, ha calgut tallar el trànsit del carrer d’Arístides Maillol. Un cop desmuntades les dues seccions, està previst traslladar les peces del pont a l’interior dels terrenys del Miniestadi per reciclar-les.

miniestadi barça sense passarel·la

La tercera fase seran els treballs de reposició de la mitjana al seu estat original. Els treballs comencen aquest dimecres i s’allargaran un parell de dies. En aquest cas es faran en horari laboral i afectaran dos carrils del carrer d’Arístides Maillol i el carril bici.