Una grua ha retirat aquest dilluns a la nit el primer tram de la passarel·la que unia el Miniestadi amb el Palau Blaugrana. L’operació l’ha fet una grua de grans dimensions, i això ha obligat a tallar el trànsit del carrer d’Arístides Maillol. Aquest dimarts a la nit es retirarà el segon i últim tram de la passarel·la; d’aquesta manera, la històrica estructura desapareixerà completament, tal com ja ha passat també amb el Miniestadi.

El gruix de les obres s’ha fet coincidir amb una setmana en què no hi ha activitat esportiva al Palau Blaugrana, ja que un dels extrems de la passarel·la toca aquesta instal·lació. Per poder retirar l’estructura, prèviament es va tallar en tres parts. Un cop s’hagin retirat totes les peces, es traslladaran a l’interior dels terrenys del Miniestadi per fer-ne el  reciclatge.

Retiren passarel·la Miniestadi

Un cop fora la passarel·la, es tornarà a reposar la mitjana dels carrils d’Arístides Maillol. Aquesta operació està prevista entre els dies 15 i 17 de gener en horari feiner, i afectarà dos carrils de circulació del carrer i també del carril bici.

L’enderroc de la passarel·la és un pas més del projecte Espai Barça, que preveu construir el nou Palau Blaugrana, remodelar el Camp Nou, fer edificis d’oficines, comerços i hotels i transformar els entorns de l’estadi.