Els Bombers de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat han aconseguit més de 30.000 euros en un recapte solidari per col·laborar amb projectes d’ONG local i nacionals. Es tracta d’una iniciativa creada pel Servei de Salvament i Extinció d’Incendis de l’Aeroport de Barcelona amb la qual s’obtenen fons amb el calendari que fan els bombers cada any.

Es tracta d’un almanac realitzat pel fotògraf Toni Cervera en què els bombers són els autèntics protagonistes de les imatges i que es posa a la venda a partir del desembre, i és conegut per la posada en escena dels treballadors, sempre sense samarreta. Enguany s’ha arribat a l’onzena edició de la campanya solidària i s’han sumat més de 30.000 euros. Però la xifra al llarg d’aquestes 11 edicions supera els 100.000 euros de recapte.

Fons per a vuit ONG

En l’edició 2019 del recapte solidari han participat vuit ONG: Familia de Hetauda, Tots Som Santboians, SOS3 Barcelona, El Sueño de Aïda Huertas, Grup Àgata, Indreni, CC ONG Ayuda al Desarrollo i ACUNR. Aquest dijous, la directora de l’Aeroport, Sònia Corrochano, ha fet l’entrega dels xecs a les diferents entitats i ha posat punt final a la recaptació de fons.