Camp de l'Àliga

Els gestors del Camp de l’Àliga, la Fundació Marcet, han aprofitat la Setmana Santa per encarregar a l’empresa de control de plagues Rentokil que posi fi a la presència de rosegadors a les instal·lacions esportives. Fa dies que s’hi han posat trampes subterrànies i superiors. Ara, han aprofitat per desbrossar la zona enjardinada de l’entrada i treure molts dels arbustos i plantes per deixar al descobert el sòl per a un millor control.

Les famílies van aixecar l’alerta

Fa tres setmanes que les famílies que porten els nens a entrenar-se a l’Àliga van denunciar la presència de rosegadors dins de l’espai. Reclamaven que s’hi actués, ja que alertaven que era una situació d’insalubritat amb infants. Per això des de fa unes setmanes s’estan fent treballs al Camp de l’Àliga per erradicar-hi la presència de rosegadors. Tot i això, amb l’activitat del dia a dia i l’entrada de menjar a les instal·lacions, diuen els responsables que era complicat poder-hi intervenir, i, per això, ara han aprofitat aquesta setmana per fer un treball a fons.

Trampes i desbrossar la zona enjardinada

Durant la Setmana Santa al Camp de l’Àliga només hi havia previstes activitats de l’escola de futbol de Marcet, no del Club Esportiu Europa ni d’altres usuaris de les instal·lacions, i la fundació ha decidit desplaçar-les a altres espais per permetre que l’empresa encarregada de desratitzar pugui solucionar el problema. S’han posat trampes subterrànies i sobre el terreny i també s’està desbrossant tota la zona dels arbustos de l’entrada del camp per poder comprovar si hi ha caus a la zona i poder-los tapar. Aquests treballs que s’estan fent actualment permetran tenir visibilitat del terreny i fer un seguiment de la presència de rates. Des de l’àrea de manteniment asseguren que des de fa una setmana no s’ha vist presència de rosegadors a la zona.

Treballs a la zona exterior del camp

A més d’aquesta intervenció a l’interior de la instal·lació del Camp de l’Àliga, el districte de Gràcia assegura que també s’ha actuat a la zona de l’exterior de l’equipament i que es continuarà fent un seguiment de la situació a la plaça d’Alfonso Comín.