Un “defecte de forma” de l’anterior junta, segons un comunicat del club gracienc, ha provocat que l’Europa perdi la gestió del Camp de l’Àliga, una instal·lació que els escapulats fan servir des de la temporada 2001-2002. El club estudiarà quines accions durà a terme en aquest delicat afer que afecta el futur de l’entitat. Tot i això, segons el plec de condicions, els nens i nenes del futbol base podran fer servir durant unes hores concretes aquest estadi.

El Camp de l’Àliga és l’estadi que fa servir la majoria de nens i nenes del futbol base de l’Europa, qui també el gestionava, des de l’any 2001. Un defecte de forma documental presentat per la Junta Directiva anterior deixa el club fora d’aquest concurs de la gestió, segons informa en un comunicat el club escapulat. D’aquesta manera, el Camp de l’Àliga passarà a mans de l’única entitat acceptada com a licitadora, la Fundació Marcet. L’Ajuntament de Gràcia ho ha certificat aquest dimecres.

Els nens i nenes del futbol base s’hi poden continuar entrenant i podran disputar els partits durant el cap de setmana perquè segons el plec de condicions de la concessió del camp, l’Europa és usuari preferent. De fet, segons aquest plec, el club té aprovats el 50 % de les hores de dilluns a divendres entre les 17.30 i les 22 h amb un total de 12 hores setmanals. També hi ha aprovat un total de 12 hores setmanals per disputar-hi partits de competició durant els caps de setmana.