Durant tot aquest mes de juny passejar pels carrers del Poblenou té un al·licient més. Una vintena de comerços de l’eix comercial del barri acullen fotografies de diversos espais d’interès de la zona amb la mostra “Racons del Poblenou”, organitzada per l’eix comercial de la zona conjuntament amb el Fotoclub Poblenou, col·lectiu de fotògrafs del barri. La mostra proposa un recorregut pels carrers i per les botigues que cedeixen un espai als aparadors i també a l’interior per acollir un mínim de dues fotografies per establiment. N’hi ha 70 en total i permeten descobrir punts que potser són desconeguts per la gran majoria dels veïns.

Aquestes fotografies ens han portat moltes sorpreses, espais que jo, que soc del barri de tota la vida, no havia vist mai.
Joaquim Sorribes, Fotoclub Poblenou

És una iniciativa conjunta del col·lectiu de fotògrafs Fotoclub Poblenou i de l’Eix Comercial del Poblenou, que enguany celebra la segona edició i que va sorgir l’any passat de la necessitat de trobar espais per exposar en els mesos posteriors al confinament.

Ens va semblar molt interessant perquè ens permetia fer una exposició als aparadors, en època de pandèmia, en la qual permetia a la gent anar a fer una volta tranquil·lament i veure aquesta exposició
Miquel López, president Eix Comercial del Poblenou

Els botiguers destaquen la bona acollida que està tenint la iniciativa.

S’hi està aturant gent de totes les edats i sobretot gent gran que està buscant si reconeix els racons que presenta l’exposició
Núria Camps, comercianta

La mostra es pot visitar seguint un itinerari proposat pels organitzadors i que està disponible als establiments participants.