blanquerna
Universitat Blanquerna

(ACN/Redacció) Quarta denúncia per assetjament sexual contra el professor de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna que va ser apartat de la docència el 10 de maig.

La nova denúncia s’ha interposat aquest dilluns davant la mediadora encarregada del compliment del protocol contra l’assetjament sexual, i mesos després que es presentés la primera, al setembre. Aleshores, el docent ja va complir una sanció pels fets. La setmana passada, després que es coneguessin més casos de suposat assetjament sexual, el centre universitari va tornar-lo a apartar de la docència com a mesura cautelar.

Es crearà un punt lila físic i un de digital

En paral·lel, aquest dilluns també s’ha reunit la Comissió pel Punt Lila, que en properes sessions incorporarà també als estudiants. Ara per ara han anunciat la creació d’un punt lila físic i un de digital per informar i sensibilitzar sobre les agressions i el ciberassetjament. Des d’allà es donaran a conèixer les mesures de prevenció adoptades. 

El Punt Lila digital i físic també inclourà el contacte de les persones responsables. Aquests espais garantiran la confidencialitat de les preguntes, denúncies o qualsevol demanda d’informació que rebin per part dels estudiants afectats.