Les famílies de l’Institut Icària han engegat una campanya per reclamar inversions al centre per reparar les que consideren greus deficiències. En un manifest que acompanya la recollida de signatures, asseguren que les instal·lacions es troben d’origen, tal com es van inaugurar fa 40 anys i que cal fer-hi reparacions i actualitzacions importants.

Assenyalen, sobretot quatre punts. El primer, “l’estat d’insalubritat” dels lavabos de l’Institut Icària “fins al punt de no poder-se fer servir per l’alumnat”. També critiquen la manca d’actualització de finestres i altres elements “que es troben fora de normativa” i que “repercuteixen en el rendiment i confort” dels usuaris del centre davant la calor i també a l’hivern, ja que, a més, consideren obsolet i poc eficient el sistema de calefacció. Per acabar, lamenten la manca d’accessibilitat a l’institut, sense ascensor ni recorreguts adaptats.

Reclamen una reunió amb Consorci d’Educació

L’AFA de l’Institut Icària assegura que han intentat des de fa mesos fer arribar les reivindicacions i la situació del centre a les administracions competents, però que fins ara no ho han aconseguit. Demanen una reunió amb Consorci d’Educació i, sobretot, solucions.