notes selectivitat 2022

Un cop han acabat els exàmens de les PAU A Catalunya, els estudiants ja pensen en les notes de la Selectivitat 2022. El 14, 15 i 16 de juny, alumnes de batxillerat van enfrontar-se a les proves d’accés a la universitat (PAU), que enguany van tornar a celebrar-se durant tres dies. Ara, els aspirants estan pendents de les notes de les PAU per poder calcular les notes de tall 2022. A continuació et detallem quan sortiran les notes de la Selectivitat 2022, que sortiran de forma imminent!

Les notes de les PAU 2022 a Catalunya, aquest juny

El Departament d’Educació ha detallat que els estudiants podrien consultar les notes de la Selectivitat 2022 a partir de dimecres 29 de juny. Ara bé, finalment des d’aquest dimarts, 28 de juny que ja poden consultar-les, tot introduïnt les seves dades personals i la seva contrasenya.

Des del 29 de juny i fins a l’1 de juliol, els alumnes tindran l’oportunitat de demanar al tribunal una revisió dels exàmens. La qualificació serà el resultat de la mitjana de les notes dels dos correctors. Si hi ha una diferència de dos punts o més, hi haurà una tercera revisió d’ofici. Els resultats finals es publicaran el 8 de juliol.

Calcula la nota de tall 2022 per la selectivitat

Un cop es coneguin les notes de la selectivitat 2022, els estudiants podran calcular la nota de tall. A betevé hem creat un simulador. Només has d’introduir les notes dels exàmens, les ponderacions corresponents, la nota al batxillerat o FP i la calculadora de notes et donarà el resultat!

Amb al resultat que n’obtinguis, encara no sabràs les notes de tall 2022 dels graus, però podràs orientar-te segons la nota d’admissió que en resultarà i les notes de tall d’anys anteriors.