notes selectivitat 2022

Els gairebé 40.000 estudiants que van fer les PAU a Catalunya ja poden consultar les notes de la Selectivitat 2022 des d’aquesta setmana, tal com havia previst el Departament de Recerca i Universitats. El resultat dels exàmens es dona a conèixer de forma telemàtica. Els aspirants a universitaris només han d’accedir al Portal d’accés a la universitat amb les seves dades personals i la contrasenya i comprovar quins han estat els seus resultats als exàmens de les PAU.

Encara s’està pendent de conèixer quina ha estat la nota de la selectivitat més alta aquest 2022. L’any passat, una alumna de Barcelona va aconseguir un 9,9. Aleshores, quasi el 97 % dels estudiants van aprovar les PAU.

Revisió de les notes de la Selectivitat 2022

Ara que els alumnes poden consultar les notes de la Selectivitat 2022, s’obre un termini de tres dies, és a dir fins a l’1 de juliol, per demanar una revisió dels exàmens si no estan d’acord amb la qualificació obtinguda. En el cas de demanar una segona correcció, la qualificació final serà el resultat de la mitjana de les notes dels dos correctors. Si hi ha una diferència de dos punts o més, hi haurà una tercera revisió d’ofici. 

Els resultats finals es publicaran el 8 de juliol.

Consulta les notes de tall 2022

Les notes de tall 2022 es publicaran a partir de mitjans de juliol. Fins que no arribi la llista definitiva que marcarà un cop més la qualificació mitjana que han d’obtenir els estudiants entre la selectivitat i el batxillerat, els alumnes ja poden fer un primer càlcul de la nota de tall amb el simulador de betevé. Només s’hi ha d’introduir la nota de cada examen, la ponderació corresponent i la mitjana curricular.

La calculadora de notes de tall et donarà un primer resultat orientatiu!