El test de cultura general de les oposicions a la Guàrdia Urbana a Barcelona d’aquest 2019 ha generat molta polèmica. El 88 % dels aspirants van suspendre l’examen, que consistia a sumar la meitat dels punts, segons ha avançat La Vanguardia. T’atreveixes a fer-lo i superar les 25 respostes correctes?

I tu? Ja has fet el test? Més de 50.000 persones ja han fet l’examen de cultura general de la Guàrdia Urbana

La prova constava de 50 preguntes sobre actualitat, cultura general i també política. Cada resposta incorrecta restava 0,25 punts i si no es responia, no restava. Per tant, la puntuació que marcava l’aprovat era la de 25 punts.

Dels 3.903 aspirants que s’hi van presentar, només 477 van aconseguir superar aquesta prova. 3.426 van quedar-ne fora en aquesta primera fase eliminatòria, tot i que el 60 % de les persones que hi van participar tenien estudis superiors, carrera o altres estudis universitaris.

Fes el test de cultura general de la Guàrdia Urbana

Si fas la prova, podràs veure les respostes correctes de cada pregunta i saber si aconseguiries formar part del 10 % d’aspirants que van aconseguir superar la fase de cultura general de les oposicions a la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Si estàs consultant aquesta pàgina des del mòbil i no veus la participació, fes clic aquí per veure-la