Cal eliminar el pont aeri?

L’Ajuntament de Barcelona proposa suprimir els vols de l’Aeroport de Barcelona-El Prat que tinguin alternativa en tren, com pot ser el pont aeri entre la capital catalana i Madrid. L’alcaldessa, Ada Colau, ho justifica per l’emergència climàtica i la necessitat de reduir les emissions, però el seu soci de govern, el PSC, i el Ministeri de Foment en discrepen. Aquest divendres, volem saber què en pensa Carlos Domènech, president de l’Associació de Veïns de Gavà Mar:


El test de la Guàrdia Urbana

Més de 50.000 persones ja han fet el test de cultura general que havien de superar en les oposicions els aspirants a entrar a la Guàrdia Urbana. El 86,8 % dels usuaris de betevé que s’han sotmès a la prova l’haurien aprovada, mentre que només el 12 % dels aspirants a la policia local van poder respondre correctament almenys la meitat de les preguntes. Ho comentem amb Jordi Gallart, responsable de comunicació de CCOO a la Guàrdia Urbana:


Podcast

Els “Hashtags”’ de la setmana, condensats en 20 minuts. Les queixes dels afectats per la Zona de Baixes Emissions, la inseguretat relacionada amb l’oci nocturn de la ciutat i la manca d’inversions en recerca científica, entre el més destacat d’aquesta setmana:


Xarxes

Repassem l’actualitat a través de les xarxes socials amb l’Albert Puyuelo:


Esports

El Carles Alcoyent ens explica la derrota del Barça davant l’Atlètic de Madrid a les semifinals de la Supercopa d’Espanya de futbol, entre d’altres:


L’Ambigú

L’Enric Cambray passa el relleu per uns dies a l’Andreu Rami, que ens recomana ‘Justícia’, que suposarà el debut de Guillem Clua a la Sala Gran del TNC:


Barcelona Plató

El Roger Granel ens fa un resum de l’actualitat audiovisual de la setmana:


Els Impros

Acabem la setmana de bon humor, amb els Impro Acatomba:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: