EVA SÁNCHEZ, membre de la CGT de Barcelona "Constantment aquest ministre està fent lleis classistes que cada vegada reprimeix més a la classe treballadora, a les classes populars, i que cada vegada donen més qualitat de vida als que més diners tenen i als més rics." CATI GONZÁLEZ, membre d'Indignats 15-M "No hay nadie de acuerdo con él, casi ni la gente de su partido. Realmente lo apoyan lo que pasa es que como aquí lo que clama es el partido primero que los derechos del ciudadano o la voluntad del pueblo."

A causa de la manifestació s’ha tallat l’avinguda de Pedralbes des del carrer dels Cavallers i fins a Creu de Pedralbes, i s’han desplegat diversos cossos policials per impedir l’accés al recinte dels manifestants. El ministre, que ha accedit a l’edifici abans de les 17 h, no s’ha trobat amb els manifestants.

La protesta ha aplegat persones de diverses plataformes contràries de la reforma de la llei de l’avortament, impulsada pel ministre de Justícia. Hi havia membres de la CGT, de la comissió jurídica del 15-M, de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, dels “iaioflautes” o de la plataforma Stop Pujades Transport. Els manifestants han cridat consignes a favor d’un avortament lliure i gratuït, en contra de la ‘llei mordassa’ i contra de les retallades.