precinte porta policia

(ACN) Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 52 anys a Sant Antoni de Vilamajor (el Vallès Oriental) com a presumpte autor del doble homicidi d’una parella d’edat avançada a casa seva, a la Bordeta, el 24 d’agost del 2019. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) va obrir una investigació que va permetre determinar que havien mort de manera violenta, i que l’ara detingut podria estar-hi implicat, després d’haver tingut relacions comercials amb les víctimes dies abans que apareguessin morts. El 16 de febrer els Mossos van detenir l’home i en van escorcollar el domicili. Un cop ha passat a disposició judicial, el jutge ha ordenat l’ingrés a presó provisional de l’arrestat.

Els veïns van alertar la policia d’una fortor a l’immoble

Els fets es remunten a l’estiu del 2019. L’avís que va permetre trobar els cossos el van fer els veïns del matrimoni, que vivia en un pis situat al carrer de Mossèn Amadeu Oller. Van denunciar que feia dies que sentien una forta pudor a l’escala, i que podia procedir de l’interior del domicili del matrimoni, de qui no tenien notícies en els darrers dies.

Façana de l’edifici de la Bordeta on vivien la parella d’avis

Agents de la Guàrdia Urbana es van desplaçar fins a l’immoble, i van comprovar que la pudor que se sentia a l’escala procedia dins el pis. Un cop va arribar el fill de la parella, va ser ell qui va obrir la porta amb la clau, i hi van trobar els cadàvers de la parella, amb indicis de criminalitat i que feia diversos dies que estaven morts.