Els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal investiguen la mort violenta d’un matrimoni d’edat avançada al seu pis del barri de la Bordeta, al districte de Sants-Montjuïc. Dissabte a les 23.55 h la policia va localitzar els cossos sense vida, amb indicis de criminalitat, d’un matrimoni d’edat avançada a l’interior del seu domicili situat al carrer de Mossèn Amadeu Oller. La parella tenia 83 anys i feia diversos dies que estaven morts.

Mort violenta a La Bordeta

L’avís el van donar uns veïns que feia dies que sentien una fortor provinent del pis i que, a més, coincidia que darrerament no havien coincidit amb el matrimoni. Els veïns pensaven que havien marxat de vacances i la mala olor provenia de la brossa que haurien deixat. Per això van telefonar al 112, però la Guàrdia Urbana els van dir que no podien tirar la porta a terra. Finalment, van avisar al fill del matrimoni qui va entrar el pis i es va trobar els seus pares morts. 

La Divisió d’Investigació Criminal s’ha fet càrrec de la investigació i l’autoritat judicial ha decretat secret de sumari.