mossos

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous, 21 de maig, un home de 37 anys com a presumpte autor de dos robatoris violents i un robatori de furt amb ús de vehicle. De fet, segons fonts del cos, l’arrestat s’havia especialitzat a robar motos a Barcelona per, després, cometre estrebades de bosses de mà. L’home, que tenia 37 antecedents policials, ha ingressat a la presó.

La policia catalana va iniciar la investigació arran d’una onada de robatoris per estrebada a Sarrià – Sant Gervasi amb un “modus operandi” similar. Per això, van centrar la investigació en un sospitós, que el dia 21 de maig va realitzar el robatori que va conduir els Mossos a detenir-lo. En aquell moment, l’home duia tot el que acabava de robar (la bossa de mà, un telèfon mòbil i un moneder).

El detingut va passar a disposició judicial aquest dissabte i el jutge en va decretar l’ingrés a la presó. Fonts policials han explicat que es manté oberta la investigació contra l’arrestat perquè podria estar relacionat amb altres robatoris violents comesos a Barcelona.