L’home acusat de calar foc a uns baixos de la ronda del Guinardó on vivia una família ha ingressat a la presó. Els Mossos d’Esquadra el van detenir diumenge, l’endemà de l’incendi, després que diversos testimonis van explicar a la policia que havien vist com ell i un altre individu s’acostaven al local just abans de l’incendi i com fugien un cop hi havia flames. A l’interior, de fet, es va trobar una garrafa amb líquid inflamable.

Els baixos estaven ocupats per una família, una parella i el seu fill, que sortosament no hi eren en el moment de l’incendi. El local va quedar calcinat i a l’arrestat se l’acusa d’un delicte d’incendi per aquests fets. També està acusat d’un presumpte delicte d’amenaces perquè, segons els testimonis, l’home havia amenaçat la dona que vivia a l’interior dels baixos amb un ganivet.

Ordre de cerca i captura per al segon individu

Els Mossos segueixen buscant el segon home que era al lloc dels fets en el moment de l’incendi i a qui també atribueixen l’autoria del foc. De fet, es dona el cas que aquest individu havia estat arrestat temps enrere acusat d’agredir sexualment la dona que hi vivia a dins i té una ordre d’allunyament.