L’Ajuntament de Barcelona i entitats veïnals properes al Camp Nou han arribat a un preacord perquè el Barça allargui l’horari de les obres de l’estadi fins a la mitjanit de dilluns a divendres, però sense maquinària ni soroll des de les 20 h. Segons ha pogut saber betevé, el pacte verbal inclou també tancar la pedrera del Miniestadi els dissabtes que el club tingui permís per treballar al Camp Nou, per evitar les molèsties als veïns en cap de setmana. Precisament per aquest motiu, el club ha encarregat lones per cobrir la part de la maquinària que genera més pols.

La previsió és que aquestes mesures vagin avançant amb una reunió de seguiment mensual i que el consistori pugui renovar els permisos perquè el club treballi en dissabte sense molestar el veïnat.

L’Ajuntament convocarà la comissió de seguiment de les obres

Properament l’Ajuntament convocarà la comissió de seguiment, de la qual formen part el districte de les Corts, el FC Barcelona i les associacions de veïns dels entorns del Camp Nou, per estudiar la proposta final una vegada estigui consensuada. En aquests moments s’està parlant amb totes les parts implicades per aconseguir el màxim consens sobre les actuacions a impulsar relacionades amb les obres al Camp Nou.

Satisfacció pel nou accés de camions

Aquest preacord se suma al primer repte aconseguit per part dels veïns, tancar l’accés dels camions a la pedrera pel carrer del Cardenal Reig i obrir-ne un per l’avinguda del Doctor Marañón. Segons ha pogut saber betevé, se n’obrirà un altre en aquest mateix carrer una mica més amunt, però els veïns es mostren satisfets de moment perquè han detectat menor impacte de la pols de la pedrera a la zona.

Treballs en dissabte gairebé tot el març

Aquest mes el club ha pogut continuar els treballs en dissabte. Concretament el districte de les Corts ha autoritzat les feines els dissabtes 2, 9 ,16 i 23 de març en horari de 10 a 18 h i en règim acústic i d’il·luminació controlats. El districte de les Corts assegura que es vetllarà pel compliment d’aquestes mesures.