L’Ajuntament de Barcelona ha engegat una campanya per resoldre el conflicte que els veïns del Camp Nou tenen amb els coloms arran de les obres a l’estadi. Segons ha pogut saber betevé, hi ha informadors que s’adrecen a les persones que donen de menjar als coloms perquè ho deixin de fer i, a més, desplegarà un sistema dissuasiu d’aquestes aus —encara no concretat.

L’Ajuntament presentarà properament la campanya. De fet, la finca més afectada, la travessera de les Corts, 96, ja llueix un dels cartells d’aquesta nova campanya municipal i alguns altres punts propers, també.

El problema rau en què una colònia de coloms que feien nit a l’estadi s’ha traslladat a una finca propera i altres àrees d’aquesta zona del barri de la Maternitat i Sant Ramon, i això genera restes d’excrements i grans agrupacions de coloms a la nit.

“No els alimentis”

Als cartells, signats pel Departament de Benestar Animal de l’Ajuntament de Barcelona, s’hi pot llegir: “Si us plau, ajuda’ns a controlar la superpoblació dels coloms. No els alimentis”.

Es desconeix de moment quin serà el sistema dissuasiu, però els veïns han demanat en reiterades ocasions la instal·lació d’una gran xarxa que cobreixi l’edifici, que pateix la presència de desenes de coloms als ampits de les finestres a la nit.

Alguns dels coloms que fan nit a la travessera de les Corts, 96