Els Bombers de Barcelona han compartit a les xarxes socials una història amb final feliç amb un bebè de 16 mesos com a protagonista. Va passar aquest dilluns a la tarda en un domicili de Barcelona. A l’infant, se li va quedar atrapat el dit al desguàs de la banyera de casa seva i no el podia treure. Els Bombers expliquen que per poder alliberar-lo van haver de trencar una part del desguàs.

A les fotografies que han compartit a X, es pot veure part de l’equip que va participar en el rescat i també, es pot comprovar la runa que van generar, després de fer el forat a la banyera amb les eines necessàries.

Després de l’operació, van traslladar el petit a l’hospital. Allà, els metges van poder, finalment, alliberar el dit del desguàs, que havia quedat completament atrapat. Els Bombers expliquen que tot va acabar sense conseqüències, més enllà de l’ensurt.

Una mà atrapada en una piscina

No és la primera vegada que els Bombers s’han trobat amb casos similars. Un dels que va tenir més ressò va ser el rescat d’un infant a qui li havia quedat atrapada la mà en una piscina a Sarrià. Els Bombers van haver de fer un forat per extreure tota la peça que embolcallava la mà del nen. Dies després, el nen i la família, els van agrair l’ajuda amb un pastís.