Aquest dimarts, 1 d’octubre, se celebra el segon aniversari del referèndum de l’1-O, una jornada marcada per la participació ciutadana en la votació i per les càrregues de la Policia Nacional als col·legis electorals. T’oferim el relat de Xabi Barrena (‘El Periódico’), Anna Punsí (SER Catalunya), Jordi Borràs (fotoperiodista d”El Món’) i Benet Iñigo (RAC1) d’una jornada intensa per a tots ells no només en l’àmbit professional, sinó també en el personal.

[vc_section][vc_row][vc_column width=”1/2″][card btv_post_id=”461544″ btv_term_id=””][card btv_post_id=”461439″ btv_term_id=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″][card btv_post_id=”461653″ btv_term_id=””][card btv_post_id=”463177″ btv_term_id=””][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

Fins ara han estat els votants els qui han explicat al llarg d’aquests últims dos anys com van viure aquell dia. Amb motiu de l’aniversari, betevé ha buscat la veu de quatre periodistes que van cobrir la jornada i que van presenciar tot el que es va viure a peu de carrer i també a dins de les escoles.