passadis passeig gracia

Un dels passadissos de la xarxa de metro més llargs, l’intercanviador de Passeig de Gràcia, és ara més acollidor i agradable. TMB ha traslladat l’exterior, aquest passeig ple d’edificis emblemàtics i botigues, en format fotografia d’alta resolució a les parets del passadís que uneix les Línies 2, 3 i 4.

Les dimensions dels vinils són de 23 metres d’amplada per dos d’alçària, de manera que cobreixen totalment les parets. Les imatges es repeteixen de forma inversa a ambdues parets del recorregut.

Fer el passadís mes acollidor… i més segur

El projecte, anomenat Espais més amables, entorns més acollidors és una de les mesures del pla de prevenció, detecció i intervenció de l’LGTBI-fòbia a les xarxes de transport públic de TMB. L’objectiu d’aquest pla és generar espais acollidors i segurs. Al mateix temps s’intenta reforçar la percepció de seguretat dels usuaris i es prevenen conductes d’assetjament masclista i LGTBI-fòbiques a la xarxa de metro.

En aquest sentit, també s’ha millorat la il·luminació dels 23 metros de passadís. A més, s’ha pintat el sostre i les columnes recreant el cel de la ciutat.