El passadís del metro de Passeig de Gràcia serà durant dues setmanes una veritable sala d’exposicions. Els usuaris del suburbà poden observar una gran mostra formada per 1.327 obres de 837 artistes d’arreu del món, a banda i banda del famós passadís que connecta les línies 3 i 4 del metro.

La proposta es diu “The art tunnel” i es podrà contemplar fins al 28 de juny. Són cartells panoràmics que recorren 180 metres de llarg que podran veure una mitjana de 195.000 persones a la setmana.

Si ho volen, els passatgers també podran conèixer més a fons les obres d’art. A cada pòster hi ha un codi QR per descobrir-ne els detalls. Quan els passatgers accedeixen amb el mòbil al codi, arriben fins al web de l’artista creador del que tenen just davant.

La companyia Expometro es dedica a fer accessible l’art en espais públics i carrers i canviar els espais publicitaris per obres d’art. En aquesta ocasió, hi participen artistes europeus, però també de Colòmbia, Costa Rica, els Estats Units i Sud-àfrica, entre d’altres.