El Grup Interreligiós del Raval i la Fundació Tot Raval han organitzat per sisè any consecutiu aquesta celebració interreligiosa a la rambla del Raval. Enguany, el motiu és la convivència al barri des de la riquesa de la diversitat. És per això que s’ha convidat els veïns a participar en una pluja d’idees per plasmar els seus pensaments, desitjos i propostes al voltant de textos positius sobre el Raval. L’objectiu era construir un text comú a partir de les diferents aportacions dels assistents.

Una cinquantena de veïns del barri s’han acostat a la rambla del Raval aquest dijous a la tarda per la Pasqua Interreligiosa, un acte que, per sisena vegada, s’ha celebrat a la rambla del Raval. L’acte ha comptat amb la presència del director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell, i de la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin. Tots dos han posat de manifest la riquesa que suposa la diversitat als barris, ciutats i països, i l’han defensat com a bon model convivencial.

 17 anys promovent el diàleg interreligiós

El Grup Interreligiós del Raval, nascut l’any 2001, està format per 14 entitats religioses, socials i culturals del  barri, com ara el Consell Islàmic de Catalunya, la Comunitat Parroquial del Carme, l’Església Protestant Barcelona-Centre, l’Entitat Educativa o la Fundació Benallar. Durant l’any organitza diverses activitats al voltant de les celebracions principals de totes les confessions, com el Nadal, la Pasqua o el ramadà, per promoure la bona convivència i lluitar contra els estereotips.