Nova protesta dels propietaris de gossos que acostumen a passejar-los pel Turo Parc. Desenes de persones s’han concentrat a les portes del recinte perquè consideren que la nova normativa municipal vulnera els drets dels ciutadans i dels animals. Per això, han posat en marxa una sèrie d’accions, com aquesta manifestació des del Parc fins a la plaça Francesc Macià, o una futura protesta a la plaça de Sant Jaume, encara sense data definida.

Fa sis mesos que van començar les obres al Turó Parc. Els treballs serviran per impermeabilitzar el llac, millorar els camins i el sistema de reg i renovar la vegetació, el mobiliari urbà i la zona de jocs infantils. La mesura més polèmica ha estat la prohibició de l’entrada de gossos al recinte, una decisió del govern municipal que va despertar crítiques entre diversos veïns de la zona.

Els veïns no poden accedir amb els seus gossos al Turó Parc des del 3 d’abril passat. Tot i això, durant els primers dies de posada en marxa d’aquesta prohibició alguns veïns feien cas omís i seguien portant-hi el seu gos.