Els Mossos d’Esquadra han dut a terme una operació policial contra el tràfic de drogues a Barcelona i a diverses poblacions de l’àrea metropolitana, com ara l’Hospitalet, Sant Adrià de Besòs o Granollers. La policia catalana ha confirmat que hi ha 39 persones detingudes. En el dispositiu han participat més de 600 agents desplegats per desarticular, d’una banda, una suposada xarxa criminal dedicada al tràfic de drogues, i de l’altra, diversos punts on presumptament es realitzava la venda de les substàncies estupefaents. S’han fet escorcolls en 37 punts.

A Barcelona les inspeccions s’han fet a diversos emplaçaments del barri del Besòs i el Maresme, com el carrer de Germans Serra i la plaça de Theolongo Bacchio i també el carrer de Cristòbal de Moura, al barri de Provençals del Poblenou. Tot són habitatges molt propers a la rambla de Prim.

Mossos Trafic Drogues Rambla Prim

Fora de la ciutat, la majoria d’escorcolls han estat a l’Hospitalet. En el dispositiu, els Mossos d’Esquadra han utilitzat també un helicòpter.

La investigació es va iniciar fa nou mesos a Sant Martí i a Sant Adrià de Besòs i està a càrrec del jutjat d’instrucció número 5 de Barcelona.  No han transcendit més detalls de l’operació perquè la investigació es troba sota secret de sumari. Els Mossos d’Esquadra han assegurat que es tracta d’un cop important al tràfic de drogues i a la distribució d’estupafaents a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.