Tots els sindicats del cos de Mossos juntament amb el moviment MosSOS s’ha concentrat aquest dimarts al matí a les portes de la seu del Departament d’Economia per reclamar una reunió urgent amb el conseller Pere Aragonès. Després d’una hora a dins, han aconseguit una reunió dimecres a la tarda amb el secretari general d’Economia. Els sindicats demanen que hi sigui també el director general d’Interior, Brauli Duart. Un cop s’ha arribat a aquest compromís, els manifestants han donat per acabada la protesta.

Protesta Mossos Economia

Els sindicats del Mossos i el moviment MosSOS denuncien que el conseller Aragonès no els ha respost la carta que li van fer arribar el 28 de novembre en què demanaven una reunió per abordar que es facin efectius els acords laborals signats el 2008 i que, entre altres qüestions, preveuen l’equiparació salarial dels Mossos amb la resta de cossos especials de la Generalitat, com els bombers.

Els sindicats dels Mossos donen suport a la vaga del 12-D

A banda de la protesta d’aquest dimarts, els sindicats dels Mossos d’Esquadra també han explicat que donen suport a la vaga de la funció pública del 12 de desembre i que s’uniran a la manifestació que hi ha prevista. Legalment, els Mossos d’Esquadra no tenen dret a fer vaga però aquests últims dies alguns col·lectius no identificats del cos han fet una crida als companys a no anar a treballar amb l’excusa d’un suposat “virus”.