Mauri, ha assegurat que “els resultats de les eleccions del 21-D són una esmena a la totalitat a les polítiques del PP“. També ha destacat “la injustícia que representa que els polítics empresonats no puguin passar el Nadal amb les seves famílies“.

Precisament s’ha pronunciat al respecte una de les persones que es troben a presó com a conseqüència del procés independentista. El president de l’Assemblea i número dos de la llista de Junts per Catalunya, Jordi Sánchez, ha publicat una fotografia de l’acte al seu compte de Twitter assegurant que la seva situació és injusta i desitjant bones festes.

 

Els assistents han portat barrets de Nadal de color groc i fins i tot s’ha pogut veure algú que ha aprofitat per pintar-se les ungles d’aquest color. Totes les nadales cantades han estat adaptades per a l’ocasió. Entre aquestes, s’ha estrenat una nadala feta expressament basada en la cançó de Josep Thió, ‘Quan Somrius’.

També s’ha cantat ‘L’estaca’, de Lluís Llach, en un dels moments més emotius de l’acte. Per acabar, el cantaires han interpretat ‘Els segadors’. A Barcelona hi han assistit més d’un miler de persones però les concentracions s’han estès per tot Catalunya.