Els cinquens premis de la rifa de Nadal han esquitxat diferents barris de la ciutat. L’administració -situada al carrer de Girona, 115- ha venut un total de 30 dècims del 18065. Són 180.000 euros els diners que s’han repartit a la Dreta de l’Eixample. Des de l’establiment- que ha penjat el cartell que els acredita el premi i han brindat amb cava- han explicat que tots els guanyadors són clients. “Són abonats que compren el mateix número cada setmana”, ha dit la Maria Rosa, l’encarregada. Però dels afortunats no se n’ha vist ni un. Gabriel Hernández, també venedor de l’administració, ha explicat que l’any passat ja van repartir un altre cinquè premi i que els guanyadors van aparèixer per la botiga uns dies després de la rifa. “No volen sortir per la televisió”, ha dit Hernández.

El 3278 consta que ha tocat al local número 23 de la via Laietana. En aquest s’han repartit 60.000 euros en premis. També el mateix número s’ha venut a l’administració del carrer de València, 80. Aquí s’han repartit 60.000 euros més.

Gato Negro reparteix un cinquè premi

Un altre cinquè de la loteria que ha resultat premiat ha estat el 00580. La famosa administració del número 1 del carrer de Pelai, Gato Negro, n’ha venut una sèrie, que equival a 60.000 euros, 6.000 euros per qui n’hagi comprat un dècim. També l’establiment del número 9 de la travessera de Dalt, a la Salut, han venut aquest premi. A diferència del Gato Negro, aquí la butlleta premiada s’ha venut de forma electrònica i, per tant, no se sap quants diners s’han arribat a repartir.

Al barri de la Marina de Port han distribuït un altre cinquè premi. Es tracta del 58808. Segons Loteries i Apostes de l’Estat, consta que el premi s’ha venut des del carrer de Mare de Déu del Port, 281, i al passeig de la Zona Franca, 244. També a l’establiment del número 300 de Navas de Tolosa.

El darrer número premiat ha estat el 22253, que ha tocat a diferents administracions de la ciutat. A la Gran Via, 590, al barri de Sant Antoni, han venut de forma electrònica dos dècims, que equivalen a 12.000 euros. També al carrer de Los Castillejos, 433, al Baix Guinardó, consta que han repartit aquest número. A l’establiment del carrer de València, 80, també han venut el mateix número.