Fernández Díaz critica que el govern de Colau decidís fa dos anys eliminar la pista de gel que se situava cada Nadal a la plaça de Catalunya. El president del Grup Municipal del PP assegura que aquella era una iniciativa amb molt bona acollida i que servia com a aglutinador de l’activitat comercial. Afirma que no entén que es canviés aquell projecte que servia per celebrar el Nadal a la ciutat, per un mercat que segons el seu parer té poc de nadalenc, salvant-ne algunes parades.

El líder del PP a l’Ajuntament ha ressaltat que a les parades es venen “llibres ideològics i d’adoctrinament propis de Comuns i Podem”, com ara ‘El manifest Comunista’, ‘Els Soviets’ o el llibre infantil sobre la PAH. El regidor també ha retret al govern municipal que la fira compti amb un estand per la cooperativa de manters DIOMCOOP, “mentre que a la mateixa plaça hi ha seriosos problemes amb els venedors ambulants il·legals”. Ha recordat l’incident que hi va haver fa una setmana entre manters i la Guàrdia Urbana, en què van resultar ferits cinc agents.

La fira restarà oberta fins al 4 de gener amb la intenció d’acostar a la ciutadania les entitats que promouen productes sostenibles i solidaris.