La Plataforma Aturem la Llei Aragonès ha ocupat aquest dimecres la seu del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, al carrer de Sepúlveda. Una seixantena de persones han entrat dins l’edifici i hi han desplegat diverses pancartes i cartells amb els lemes “Departament ocupat en defensa dels serveis públics” o “Aturem la llei Aragonès, no a la privatització dels serveis públics”.

Demanen l’aturada immediata de la llei Aragonès

Els organitzadors de la protesta demanen “l’aturada immediata” de la llei Aragonès i asseguren que “pot suposar la privatització de desenes de serveis bàsics dels àmbits de l’educació, la sanitat i els serveis socials”. També consideren que la tramitació de la llei s’està fent sense comptar “amb l’opinió pública”. Demanen que s’obri “un espai de diàleg amb la plataforma per fer una llei per blindar els serveis públics i tornar a internalitzar serveis que ja estan privatitzats”.

Ocupació del departament de Treball contra la Llei Aragonès

La intenció dels concentrats era mantenir l’ocupació fins a obtenir una resposta a la petició que van entrar per registre ara fa una setmana. De moment, els han convocat a una trobada amb el secretari general d’Economia, Albert Castellanos, el dia 20 de novembre. Finalment, però, els concentrats no han passat la nit de dimecres a dijous a la seu del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. En una assemblea han decidit aixecar la tancada i continuar la protesta el 17 de novembre, quan hi ha convocada una manifestació contra la llei Aragonès, en aquest cas davant del Departament d’Economia.