Per segona nit consecutiva, un centenar de persones han tallat la circulació a la Gran Via de les Corts Catalanes, al pas per la plaça de les Glòries. El tall ha començat a tres quarts de vuit del vespre a la cruïlla de la Gran Via i el carrer de Padilla. El centenar de persones que hi han participat s’han desplaçat tot seguit fins la cruïlla amb el carrer d’Independència, a la plaça de les Glòries. Allà han tallat el trànsit durant més d’una hora, fins passades les nou de la nit.

Els manifestants han col·locat tanques d’obra a l’asfalt per impedir el pas dels cotxes i també han interromput durant uns minuts la circulació del Trambesòs. La Guàrdia Urbana ha regulat el trànsit i ha establert desviaments de la circulació a la Gran Via per la sortida de Bac de Roda.

Ha estat el segon dia que el CDR Barcelonès ha fet aquesta crida per bloquejar el trànsit a diversos punts de la ciutat, en rebuig a la sentència del procés. Tal com van fer aquest dimarts, un d’aquests punts ha estat la Gran Via.