Els veïns de Can Rectoret han vist com la forta tempesta que ha caigut a Barcelona ha tornat a provocar esllavissades als carrers del barri. Aquest dimecres al matí el més afectat per la pluja era el carrer del Baladre, que ha quedat ple de pedres i fang que baixaven de la muntanya, fins al punt que era gairebé impossible transitar-hi.

L’aigua de la pluja en aquesta zona forma rierols que baixen muntanya avall i s’emporten tot el que troben. No han servit de res ni el mur de pedres ni la reixa per evitar les esllavissades que hi ha instal·lada, que ha quedat curta per evitar que la calçada quedés sepultada per la brutícia, que a mig matí una grua intentava enretirar.

Reclamen solucions definitives a les esllavissades

Els veïns fa temps que tenen aquest problema i critiquen que no s’hagin aprofitat les obres de millora que s’han fet al carrer Major, situat sobre el carrer del Baladre, per resoldre el problema. Justament aquesta intervenció es va fer per reparar els danys de l’esllavissada que hi va haver l’hivern del 2019, dos anys enrere. La pluja es va emportar bona part de l’asfalt i del terra de sota de la carretera, que es va haver de tallar al trànsit.

Els veïns critiquen que, tot i la inversió al carrer Major de Can Rectoret, no s’hagi fet cap actuació per canalitzar l’aigua a la part superior del barri per resoldre el problema.