Un pi de grans dimensions ha caigut sobre de la calçada a l’avinguda dels Rasos de Peguera, a Ciutat Meridiana. L’arbre s’ha desplomat a les les nou del matí, just quan hi havia una forta tempesta sobre Barcelona, sobre d’un cotxe que estava aparcat en una zona reservada a autocars escolars. La capçada de l’arbre ha esmorteït el cop. Tot i això, el cotxe ha quedat força malmès, amb el vidre trencat i bonys a la carrosseria. Malgrat l’ensurt, però, no ha resultat ferit ningú. Està previst que, durant la jornada, operaris de Parcs i Jardins retirin l’arbre del carrer, que es trobava dins del jardí del Centre d’Educacio Especial Sant Joan de la Creu.

Dona la causalitat que aquest dimecres ja estava previst tallar el trànsit del carrer per als treballs d’instal·lació d’unes escales mecàniques al carrer de les Agudes. De fet, la Guàrdia Urbana, com ja tenia previst per les obres, ha desviat el trànsit pel carrer de la Circumval·lació.

Matí de complicacions per la pluja

La caiguda d’un arbre no ha estat la única incidència que ha provocat la tempesta. Els Bombers de Barcelona han rebut un total de 57 avisos fins a la 11 del matí. En 21 d’aquests casos s’ha activat algun tipus d’actuació, la majoria per baixos inundats. També s’han produït alguns retards a l’R4 de Rodalies per la climatologia adversa.