Un nou espai amb jocs i lliscadors aquàtics ha obert aquest dimarts als entorns del Parc de Joan Miró, a la Nova Esquerra de l’Eixample. Es tracta d’una zona lúdica per refrescar-se i que ha estat pensada per a les famílies amb infants fins els 12 anys. Durant les dues primeres hores han entrat al recinte una vuitantena de persones, un èxit de participació en la primera jornada.

L’espai, situat a les pistes poliesportives del Parc de Joan Miró (s’entra pel número 2 del carrer d’Aragó), es distribueix en diferents zones aquàtiques, que recullen noms de diversos llocs de Catalunya on l’aigua és la protagonista. Per exemple “el llac de Banyoles”, “el delta de l’Ebre, i el Pirineu”, entre d’altres. A les instal·lacions hi ha personal especialitzat per dinamitzar les activitats. L’espai neix arran de la polèmica que hi va haver el maig del 2018, quan es va anunciar que la Platja de l’Eixample (la Torre de les Aigües) tancava al públic.

Obert tots els dies durant l’estiu

L’horari d’aquest espai és de les 10 a les 20 h tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge. A més, es permet l’accés a un màxim de 120 persones. Una de les particularitats del parc és que els visitants s’hi poden estar un màxim de dues hores, transocorregut aquest temps han d’abandonar el recinte. Per això l’organització fa torns de dues hores.

Preus de l’espai

– 1,60 euros l’entrada individual
– 1,20 euros per persona l’entrada en grup (els casals homologats)
– L’entrada per a família nombrosa i monoparental costarà 0,80 euros per persona
– Els menors d’un any i les persones més grans de 65 anys o usuàries de la Targeta Rosa hi tindran accés gratuït

La nova zona lúdica i aquàtica de l’Eixample es dividirà en diferents espais:
– Zona d’estada
– Racó de jocs d’aigua
– Racó de circuits
– Racó de lliscadors
– Racó d’aspersors i brolladors

Els infants i els seus familiars podran disfrutar de l’espai fins el 6 de setembre.