Els veïns de Can Dragó tenen nou Centre Esportiu Municipal. Era un projecte que feia molts anys que estava previst, però fins fa un any no es van aconseguir els permisos i el finançament necessaris. Les obres es van iniciar a la primavera del 2017 i van acabar fa un mes. La previsió era destinar-hi dos milions d’euros, però finalment la inversió ha estat de tres milions i mig. Amb tot, aquest dimecres han inaugurat el nou edifici, situat al costat de la piscina.

Els usuaris podran gaudir de les mateixes activitats que abans, però estrenaran nova maquinària i noves instal·lacions. La gran novetat és l’ampliació d’oferta docent. S’han construït noves aules on es cursaran graus mitjans i superiors -com en l’etapa anterior- i també graus universitaris relacionats amb l’esport. La directora de l’entitat gestora del centre, Montse Mas, ha destacat les “sinergies positives” que això suposava, i ha posat de manifest la seva alegria: “Estem molt contents, avui és un dia de festa, de celebració. És la culminació d’un projecte de vida que ens ha costat molt tirar endavant”.

Per tal de donar a conèixer els nous equipaments, des del centre esportiu han organitzat un recorregut per les noves instal·lacions amb una cinquantena de persones. La comissionada d’Esport de l’Ajuntament, Marta Carranza, també hi ha assistit i ha volgut remarcar que “la creació i millora d’aquests centres esportius és un pas important per a la democratització de l’esport i apropar-lo a tots els barcelonins amb un preu públic assequible”.