glovo missatger

Els treballadors de Glovo s’han tornat a concentrar aquest dimecres a migdia davant les oficines de l’empresa al carrer de Pallars. La protesta s’afegeix a les altres que han estat fent des de diumenge per reclamar explicacions i exigir responsabilitats per la mort dissabte en un accident de trànsit d’un dels repartidors de menjar a domicili. Glovo assegura que no estava registrat com a treballador seu.

Els repartidors denuncien un altre accident, que Glovo desmenteix

L’entitat Riders per Drets ha denunciat a Twitter el segon accident d’un treballador de Glovo. Un dels membres de l’entitat, Juanjo Lavergne, ha explicat a ‘El matí de Barcelona’, que l’accident es va produir dimarts a la nit tot i que no ha pogut explicar l’estat de salut de l’accidentat.

En la piulada que han fet des de Riders per Drets es pot veure una fotografia d’un suposat treballador de Glovo davant del centre comercial Heron City estirat a terra i atès per agents de la Guàrdia Urbana. En el tuit asseguren que aquesta és “la tònica general del dia a dia” i es pregunten fins quan s’allargarà aquesta situació d’indefensió.

En un comunicat, l’empresa assegura que el repartidor va tenir l’accident fora de l’activitat professional, a causa d’una indisposició. Glovo també acusa les fonts que han publicat la notícia de manipulació de la veracitat dels fets.