Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sarrià – Sant Gervasi han detingut tres homes, de 30, 26 i 25 anys, per haver comès presumptament 22 robatoris amb força a diversos establiments del districte de Sarrià – Sant Gervasi. Després de declarar davant del jutge, van quedar amb llibertat amb càrrecs.

L’objectiu principal era la caixa enregistradora i quasi no utilitzaven eines per forçar-ne l’accés. Per això, escollien establiments amb la persiana mecànica orientada al carrer i una porta de vidre corredissa. Entraven en dues fases: primer forçaven els motors elèctrics de les portes aixecant manualment la persiana uns 30 centímetres i marxaven i després, passat un temps prudencial, hi tornaven i un dels autors accedia a l’interior mentre els altres dos feien tasques de vigilància.

Segons els Mossos d’Esquadra, van cometre fins a 22 robatoris amb força des del desembre de l’any passat a tot tipus de locals: des de botigues de roba fins a restaurants, clíniques d’estètica, perruqueries, forns de pa, farmàcies o llibreries i, en total, van sostreure 9.000 euros en efectiu, a més de diversos objectes, ordinadors portàtils i mòbils. Les imatges de les càmeres de seguretat i les empremtes localitzades han estat clau per identificar-ne els autors.